söndag 29 augusti 2010

En liten inledning

Ännu en blogg om matlagning, men inte vilken som helst utan min mors matlagning. Jag har länge försökt hålla en blogg, men nu är det över ett år sedan jag senast uppdaterade den, och om jag ska vara ärlig har de senaste inläggen handlat om min totala försummelse av just inlägg. Det händer helt enkelt inte tillräckligt mycket spännande saker i mitt liv för att jag ska vilja skriva om det, eller så händer det så mycket spännande att jag inte hinner skriva om det. Så då försökte jag med Twitter. Ingen skriver något spännande på Twitter, och det lilla formatet minskar skrivtiden -trodde jag. Det visade sig att jag har stora svårigheter att hålla mig inom 140 bokstäver och fick spendera långa stunder med att redigera ut -mer eller mindre- överflödiga ord.

Det är därför jag nu har valt ett ämne att hålla mig till, ett som är ständigt aktuellt, för "Äta bör man annars dör man". Inte bara vill jag ge mammas mat den uppmärksamhet den förtjänar, utan även själv snappa upp ett och annat om kokkonsten.

Så jag hoppas att ni ska finna maten lika aptitretande som jag, och kanske dela med er av era recept och idéer.

/ ShortCharlie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar