Under sommaren går det helt enkelt inte att grilla tillräckligt ofta.
Blir man inte lite hungrig?
I lördags fick jag lära mig att grilla sparris. Det blev
faktiskt riktigt gott, men jag föredrar dem nog fortfarande kokta med en
klick smör och lite parmesan.
Lite caprese till förrätt är givetvis en nödvändighet.
Detta blev slutresultatet: grillat kött och sparris, ugnsstekt potatis med paprika, caprese och sås i form av guacamole, tzatziki och någon grillsås.
Men jag ska erkänna att jag inte var så inblandad i matlagningen denna gång, utan befann mig då ute i en bår på sjön och fiskade. "Tyvärr" lyckades vi fånga ett par fiskar som även de hamnade på grillen. Fisk är som godast när den är färsk, grillad och egenhändigt fångad. Det blev två gösar och en abborre.
Till efterrätt åt vi jordgubbspaj med vaniljglass. Mums!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar